Drømmer du om at kunne snitte et løg på 10 sekunder, og kan du se dig selv som den perfekte vært, så er Gastro & Event et oplagt valg for dig.
Linjefaget er delt i to, så du får fokus på to ting.
På Gastro-delen kommer du til at lave mad, mens du fx får indblik i sæsonens råvarer, tilberedningsmetoder og nye trends..
Du arbejder du med spændende råvarer, du eksperimenterer med smage, og du er med til at planlægge begivenheder, hvor mad og gastronomi er omdrejningspunktet.
På Event-delen lærer du fx, hvordan du kan blive en god vært og får en idé om, hvordan du markedsfører, koordinerer og tilrettelægger events.
I kurset indgår to overordnede områder, der alle indeholder uddybende fagområder og emner.
I de forskellige projekter gennem året lægges der skiftende vægt på de overordnede fagområder, men alle aspekter af de fagområder er naturligt integrerede i et eller flere projekter/faglige forløb på kurset. Der opnås en regulær progression gennem året.
Fagligt mål
Eleven skal opnå kompetencer i erhvervsdannelse og i at vælge og gennemføre en uddannelse eller job inden for turisme-, oplevelses- eller hotel- og restaurantbranchen.
Der er stor mangel på kvalificeret arbejdskraft i branchen og der er gode muligheder for at få et job. Gastro&Event kan sende dig i mange retninger.
Du kan fx forsætte med at uddanne dig til eller arbejde som:
Foreningen af Frie Fagskoler
Farvergade 27, H, 2
1463 København K