Menu

ALLE FRIE FAGSKOLER GÅR SAMMEN MED DANMARKS INDSAMLING I KAMPEN MOD SULT

Frie Fagskolers Patnindsamling

For første gang slutter Frie Fagskoler sig til Danmarksindsamlingen for at støtte verdens sultne børn gennem pantindsamling. Alle skoler i Frie Fagskolers Foreningen deltager.

Dansk Retursystem og Danmarks Indsamling har i nogle år samarbejdet med friskoler, efterskoler og gymnasier om Danmarks Pantindsamling til fordel for verdens sultne børn. Nu træder Frie Fagskoler også ind i dette partnerskab for at bidrage til det gode formål.

Som den eneste skoleform i Danmark har Frie Fagskoler opnået deltagelse fra alle skoler i foreningen, hvilket vækker stor glæde hos formanden for Frie Fagskoler, Jesper Bienkowski:

”Vi er naturligvis stolte over, at alle frie fagskoler har valgt at deltage i Danmarks Pantindsamling. I vores undervisning følger vi et grundlæggende princip om at gøre en forskel for andre, og det glæder mig, at vi kan leve op til det. Men først og fremmest er vi bare taknemmelige for at være en del af et så stort og meningsfyldt projekt, og jeg ser frem til hvor meget, der ender med at blive samlet ind i alt under showet på lørdag den 3. februar”

Frie Fagskoler repræsenterer Danmarks erhvervsrettede kostskoleform og har en praktisk tilgang til al læring. Skolernes deltagelse i Danmarksindsamlingen afspejler deres engagement i samfundsansvar og ønsket om at gøre en positiv forskel i verden.

Hvis du ønsker at støtte Frie Fagskolers indsamling, kan du bidrage via dette link: https://dinindsamling.danmarksindsamling.dk/teams/frie-fagskoler

Danmarks Indsamling omfatter de 12 største humanitære organisationer i landet, herunder Folkekirkens Nødhjælp, Unicef, SOS Børnebyerne, Røde Kors, Red Barnet, Mellemfolkeligt Samvirke, Læger uden Grænser, Oxfam Ibis, Dansk Flygtningehjælp, Dansk Folkehjælp, Care og PlanBørnefonden.

Læs mere om Frie Fagskolers 10 gøremålsdogmer 


Yderligere oplysninger

Chefkonsulent Lasse Kjær / lk@friefagskoler.dk